Home TV Nieuws TV BE Videoland en Streamz delen teaser van ‘Mocro Maffia’-film ‘Mocro Maffia: Taxi’

Videoland en Streamz delen teaser van ‘Mocro Maffia’-film ‘Mocro Maffia: Taxi’

© Streamz

Aan het einde van het vijfde seizoen van ‘Mocro Maffia’ vloog Taxi met zijn kinderen, maar zonder zijn vrouw Samira, naar een toen nog onbekende bestemming. In de film ‘Mocro Maffia: Taxi’ wordt het eindpunt van het vliegtuig duidelijk: Marokko. Taxi zijn leven staat op het spel. Om te overleven moet Taxi in Marokko tot het uiterste gaan, terwijl loyaliteiten verschuiven. Bekijk nu de teaser van ‘Mocro Maffia: Taxi’. Vanaf 23 augustus exclusief te zien bij Streamz.

ounes Al Saddiqi, beter bekend als Taxi (Iliass Ojja), bevindt zich in zijn thuisbasis Marokko, waar hij geen controle heeft over zijn eigen leven of dat van zijn kinderen. Zijn vrouw, Samira (Zineb Fallouk), heeft de touwtjes nog steeds stevig in handen. ​ 

De spanning tussen Taxi en de familie van Samira loopt ondertussen steeds hoger op. Vooral Ashraf (Saïd Boumazoughe), de neef en compagnon van Samira, vindt dat er actie moet worden ondernomen. Hij beschouwt Taxi als een te groot gevaar vanwege (nog niet ondertekende) verklaringen bij de Nederlandse politie. ​ 

Om zijn leven te redden, begint Taxi aan een gevaarlijke reis door het Atlasgebergte om een nieuwe drugslijn op te zetten tussen Noord-Afrika en Europa. Een reis die hij onderneemt met een onverwachte partner, waarbij ze elkaar nooit echt honderd procent kunnen vertrouwen en ze geconfronteerd worden met rivaliserende bendes die op gewelddadige wijze hun nieuwe lijn proberen te saboteren. 

De film ‘Mocro Maffia: Taxi’ is het regiedebuut van Nasrdin Dchar, die vanaf het eerste seizoen verbonden is aan de serie als het personage Potlood.

De Videoland Original film ‘Mocro Maffia: Taxi’ zal vanaf 23 augustus te zien zijn op Streamz, naast de vijf seizoenen van ‘Mocro Maffia’, de miniserie ‘Komtgoed’ en films ‘Meltem’ en ‘Tatta’. Later dit jaar verschijnt ook het zesde en laatste seizoen van de reeks ‘Mocro Maffia’.

Bron en foto © Videoland / Streamz