Home Nieuws TV Nieuws Politie zoekt getuigen fataal schietincident Vlissingen

Politie zoekt getuigen fataal schietincident Vlissingen

© PlanetZone

Op donderdag 5 september kreeg de politie in Vlissingen meldingen over schoten aan de Visodeweg. Toen agenten gingen kijken, troffen ze een al overleden en een zwaargewonde man aan. Een woordvoerder van de politie vertelt vanavond in Opsporing Verzocht wat er inmiddels bekend is over dit fatale schietincident.

Rechercheurs in Den Helder zoeken veroorzaker explosie
Veel verdachten die explosieven achterlaten doen dat als het donker is. De politie in Den Helder daarentegen wil dringend tips over een man die woensdag 21 augustus al rond ±18.30 uur een explosief afsteekt en daarmee veel risico op gewonden op de koop toe nam. Op bewakingsbeelden is te zien hoe vlak voor de explosie nog een fietser langs komt.

Meisje van 12 jaagt inbrekers weg
In de uitzending ook een reconstructie van een woninginbraak op 2 april in Almelo. Een 12- jarig meisje stuitte toen op een inbreker die vermoedelijk dacht dat er niemand thuis was. Ze wist de man en zijn handlangers zelf weg te jagen. Er zijn bewakingsbeelden van de inbrekers.

10.000 euro beloning brandstichting Rotterdam
Op 6 juli legden meerdere bewakingcamera’s vast hoe een nog altijd onbekende man brand stichtte in een gezinswoning aan de Pascalweg in Rotterdam. Door de ernst van de zaak is besloten een beloning van 10.000 euro uit te loven.

Verder onder andere aandacht voor een explosie in Heesch, een zware mishandeling in Den Haag en de zoektocht naar een oplichter die een echtpaar binnen een paar minuten 30.000 euro afhandig maakte.

Opsporing Verzocht
Vanavond om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 2

Bron: AvroTros