Home Nieuws Sport Nieuws FC Metz presenteert het uitshirt 2024-2025

FC Metz presenteert het uitshirt 2024-2025

© FC MEtz

Het Franse FC Metz, uitkomend in de Division 2, en Kappa presenteren met trots het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2024-2025. Deze nieuwe tuniek, met een uniek en gedurfd ontwerp en zal worden gedragen door de teams van de club op het Croix de Lorraine.

Metz als standaard

Met een dominant petrolblauw neemt het uitshirt van 2024/2025 de straten en buurten rond het Stade Saint-Symphorien in kaart. Als symbool is dit laatste de enige plaats die op de kaart op de tuniek wordt gematerialiseerd en dit dankzij een granaatpictogram. Met deze outfit wilde  de club met het Croix de Lorrainezijn territorium vieren.

Weg van huis zullen FC Metz en zijn stad met trots vertegenwoordigd zijn dankzij deze tuniek die alle geheimen van de Moezelstad bevat. Omdat een inwoner van Metz graag door de Botanische Tuin wandelt, een drankje drinkt op de Place Saint-Louis of in de mythische Brasserie du Stade vlak voor een wedstrijd van zijn favoriete team, belicht de presentatievideo al deze emblematische plaatsen in Metz. De campagne viert ook alle Garnet-supporters, ongeacht hun situatie.

Andere details van tijdloze elegantie zijn ook zichtbaar en versterken de outfit. Het uitshirt heeft een jacquard rib ronde hals met een witte en granaat bies die het verschil maakt. Dit materiaal en patroon is ook terug te vinden op de mouwen, waardoor het silhouet kan worden gestructureerd. De woorden  “Ici, c’est Metz”  staan ook in de nek geschreven. Deze Metz-identiteit in combinatie met deze originele kleur zalde harten van de Garnet-fans sneller doen  kloppen in alle stadions waar Ismaël Traoré en zijn teamgenoten zullen reizen.

Gedreven door een gemeenschappelijke ecologische inzet, zijn de Kombat Pro-shirts die door de spelers worden gedragen maar ook in winkels worden verkocht, ontworpen door FC Metz en het Italiaanse merk, allemaal gemaakt van gerecycled polyester.

Hernieuwd vertrouwen  

Voor het nieuwe seizoen dat voor de deur staat, hebben al onze jerseypartners hun vertrouwen in ons hernieuwd en zetten ze hun samenwerking voort. Car Avenue, MOSL, Nacon, Axia Intérim, Malézieux, Yanns, MOSL, Technitoit, Eurométropole de Metz zullen zichtbaar zijn op de Metz-shirts. De hypermarkten Leclerc de Moselle en LCR zullen aanwezig zijn op de shorts van de Grenats.

De uitshirts zijn zonder verder uitstel te ontdekken, vanaf aanstaande zaterdag 13 juli in de officiële winkel op de noordelijke tribune van het Stade Saint-Symphorien en ook online op boutique.fcmetz.com!