Home Nieuws Sport Nieuws Bayer Leverkusen en Stuttgart opnieuw tegen elkaar maar dan in de beker

Bayer Leverkusen en Stuttgart opnieuw tegen elkaar maar dan in de beker

© DFB

Vandaag stonden VFB Stuttgart en Bayer Leverkusen in de competitie tegen over elkaar. De nummer één en drie van de Duitse Bundesliga zijn bezig met een goed seizoen. Fuhrich scoorde namens de thuisploeg tegen de rust de 1-0 binnen maar lang hebben ze daar niet van kunnen genieten. Al in de derde minuut van de tweede helft zorgde de ploeg van Xabi Alonso voor de gelijkmaker die werd gemaakt door Wirtz.

Omdat titelverdediger Bayern München een dag eerder met maar liefst 5-1 onderuit ging bij Eintracht Frankfurt,loopt Bayer Leverkusen toch nog met een punt uit op de Zuid Duitsers. Leverkusen heeft na 14 gespeelde wedstrijden 36 punten gevolgd door Bayern München met 32 en VFB Stuttgart volgt op de derde plaats met 31 punten. Bayern München heeft nog wel een inhaalduel tegemoet tegen Union Berlin.

Op dezelfde dag werd er ook geloot voor de kwartfinales van de DFB Pokal, de Duitse beker. De loting trof opnieuw een clash tussen Bayer Leverkusen en VFB Stuttgart. De wedsrijd wordt ditmaal in Leverkusen uitgevochten. Andere wedstrijden zijn: 1. FC saarbrucken – Borussia Mönchengladbach, Hertha BSC Berlin – 1.FC Kaiserslautern en FC St. Pauli tegen Fortuna Düsseldorf