Home Nieuws Film nieuws Netflix maakt teaser trailer bekend van The Electric State met Millie Bobby...

Netflix maakt teaser trailer bekend van The Electric State met Millie Bobby Brown en Chris Pratt

© Netflix

Vandaag onthult Netflix de eerste beelden van The Electric State, een spectaculaire nieuwe film met Millie Bobby Brown (Stranger Things, Enola Holmes) en Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World) in de hoofdrollen. De film is geregisseerd door Anthony en Joe Russo, bekend van Avengers: Endgame. The Electric State verschijnt wereldwijd op Netflix op 14 maart 2025.

The Electric State speelt zich af in een alternatieve, retro-futuristische versie van de jaren ’90. Millie Bobby Brown vertolkt de rol van Michelle, een weesmeisje dat haar weg probeert te vinden in een samenleving waar robots, ooit vreedzaam levend naast mensen, nu in ballingschap leven na een mislukte opstand. Michelle’s leven wordt op z’n kop gezet wanneer ze op een nacht bezoek krijgt van Cosmo, een mysterieuze robot die wordt bestuurd door haar jongere broer Christopher, van wie ze dacht dat hij dood was.

Vastbesloten om haar broer te vinden, trekt Michelle samen met Cosmo door het Amerikaanse zuidwesten. Onderweg sluit ze zich aan bij Keats (Chris Pratt), een smokkelaar, en zijn sarcastische robotpartner Herman (ingesproken door Anthony Mackie). Samen reizen ze naar de “Exclusion Zone,” een afgelegen gebied waar robots hun eigen gemeenschap hebben gevormd. Terwijl ze dieper in dit verboden gebied trekken, ontdekken ze dat de verdwijning van Christopher met veel duistere krachten te maken heeft.

Regisseurs: Anthony Russo en Joe Russo
Schrijvers: Christopher Markus, Stephen McFeely (gebaseerd op de graphic novel van Simon Stålenhag)
Producenten: Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Chris Castaldi en Patrick Newall
Uitvoerende producenten: Angela Russo-Otstot, Jake Aust, Geoff Haley, Jeff Ford, Christopher Markus en Stephen McFeely
Cast: Millie Bobby Brown, Chris Pratt, Ke Huy Quan, Stanley Tucci, Jason Alexander, Brian Cox, Jenny Slate, Giancarlo Esposito, Anthony Mackie en Billy Bob Thornton

The Electric State is vanaf 14 maart 2025 exclusief te zien op Netflix

Bron en foto @ Netflix