Home Games Nieuwe roguelike hero shooter in ontwikkeling van 2K en 31st Union

Nieuwe roguelike hero shooter in ontwikkeling van 2K en 31st Union

© 2K

Vandaag hebben 2K en 31st Union Project ETHOS onthuld, een nieuwe free-to-play, 3rd-person roguelike hero shooter en een spannende evolutie in het genre.

Wat is Project ETHOS? 

  • EEN ROGUELIKE HERO SHOOTER – Vorm je speelstijl elke wedstrijd door middel van evoluties, krachtige, semi-willekeurige, upgrades die uniek zijn voor elke held. Verander een sluipschutter in een schermutseling op korte afstand, of een ondersteunende rol in een krachtige eenzame wolf. Bouw je held in real-time om bij je persoonlijke speelstijl te passen.
  • KENMERKENDE EXTRACTIEMODUS – Stort je in Trials, een doorlopend, aanhoudend gevecht om kernen te verzamelen, krachtige Augments te extraheren en te ontgrendelen die je toekomstige Trials-runs van brandstof voorzien.
  • BOUW JE PERFECTE RUN, OF STERF TERWIJL JE PROBEERT – Ontdek nieuwe niveaus van meesterschap tijdens elke run terwijl je de concurrentie aangaat met nieuwe vaardigheden, inzetten en uitdagingen die elke wedstrijd veranderen. Terwijl de klok tikt, extraheer je veilig met je zuurverdiende kernen, of pak je het groots aan, riskeer je alles en kijk je of jij en je team een toppositie kunnen verdienen. De keuze is aan jou.

Om spelers als nooit tevoren mee te nemen op de ontwikkelingsreis, gaat er nu een speciale community-playtest van start. Het is beschikbaar van 17-20 oktober in de Verenigde Staten, Canada, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië. In aanmerking komende spelers kunnen twee modi spelen:

  • Onze kenmerkende modus, Trials, is een doorlopend, aanhoudend gevecht om cores te verzamelen, krachtige Augments te extraheren en te ontgrendelen die je toekomstige Trials-runs van brandstof voorzien.
  • Gauntlet is de competitieve head-to-head toernooimodus voor Project ETHOS. Speel tegen andere teams in je bracket, upgrade je held na elke wedstrijd en vecht om als laatste over te blijven.

31st Union is een 2K studio. 2K is een uitgeverij van Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO) Online account (13+) vereist om toegang te krijgen tot online functies. Zie www.take2games.com/legal en www.take2games.com/privacy voor meer informatie. 

Bron en foto © 2K