Home Games Super Mario Party Jamboree nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

[Video] Super Mario Party Jamboree nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

© Nintendo Media

Bereid je voor op de grootste party tot op heden, want Super Mario Party Jamboree verschijnt vandaag voor de Nintendo Switch. Van rennen door draaimolens tot potjes minigolf met bewegingsbesturing, dit festijn zit vol met meer dan 110 minigames – meer dan ooit tevoren in de Mario Party-serie! Bekijk de overzichtstrailer hieronder om te zien wat deze party allemaal heeft te bieden.

22 personages uit het Paddenstoelenrijk – meer dan ooit eerder in een Mario Party – zijn klaar om een feestje te bouwen. In de Mario Party-stand kun je kiezen uit zeven spelborden, waaronder vijf nieuwe borden en twee vernieuwde versies van klassieke borden uit eerdere Mario Party-titels. Spelers kunnen de Mario Party-stand lokaal met vrienden spelen, of online met spelers van over de hele wereld.

Personages kunnen ook als Jamboree-partners op borden verschijnen. Ze blijven nooit lang hangen, dus zorg dat je de eerste bent die ze begroet. Jamboree-partners kunnen spelers helpen met allerlei handige vaardigheden – ze kunnen bijvoorbeeld de voorwerpen kopiëren van gepasseerde tegenstanders, punten bij je dobbelworp optellen of zelfs zorgen dat je twee sterren tegelijk mag kopen.

Pak je Joy-Con-controllers voor drie nieuwe, bewegingsgestuurde spelstanden, inclusief Paratroopa-vliegschool, Toads voorwerpfabriek en Ritmisch koken. Spelers kunnen ook met en tegen spelers van over de hele wereld strijden in een serie Bowser-uitdagingen, waaronder Koopatlon en Bommen op Bowser.

Naast de vele multiplayer-mogelijkheden kun je ook solo op avontuur gaan in Party-voorbereiding-stand. Hier kun je vrijelijk over de spelborden bewegen en minigames spelen om te helpen bij de voorbereidingen van het feest. Verzamel ministerren, voltooi missies en meer! Super Mario Party Jamboree verschijnt, vandaag, donderdag 17 oktober voor de Nintendo Switch. Ga naar de officiële website voor meer informatie.

Benieuwd geworden? Dan kun je de game hier bij de Nintendo Store kopen. Hier krijg je dan meteen wat bonus items bij! Ze hebben ook een speciale bundel met verschillende speciale merchandise items.

Bron en foto © Nintendo Media